Module Small

Duur: 1 maand één op één

Gratis kennismakingsgesprek

Intake gesprek online van 60 minuten waarin we het intake-formulier, je eet- en beweegdagboek bespreken, je doelen gaan bepalen en we stellen een beweeg- en voedingsplan op.

We gaan samen 4 weken lang 30 minuten samen bewegen waarbij ik je ondertussen coach aan de hand van de doelen die we gesteld hebben. (beweegvorm nader te bepalen)

Aan het einde van de maand plannen we een online eindgesprek van 30 minuten en ontvang je een persoonlijk beweeg- en voedingsplan om na deze maand ook zelf door te kunnen gaan met bewegen en gezond eten.

Module Medium

Duur: 3 maand één op één

Gratis kennismakingsgesprek

Intake gesprek online van 60 minuten waarin we de intake-formulier, je eet- en beweegdagboek bespreken, je doelen gaan bepalen en we stellen een beweeg- en voedingsplan op.

We gaan samen 8 weken lang 30 minuten samen bewegen waarbij ik je ondertussen coach aan de hand van de doelen die we gesteld hebben. (beweegvorm nader te bepalen)

Aan het einde van de drie maanden plannen we een online eindgesprek van 30 minuten en ontvang je een persoonlijk beweeg- en voedingsplan om na deze drie maanden ook zelf door te kunnen gaan met bewegen en gezond eten.

Module Samen

Duur: 3 maanden, duo

Gratis kennismakingsgesprek

Intake gesprek online van 90 minuten waarin we de intake-formulieren, jullie eet- en beweegdagboek bespreken, jullie doelen gaan bepalen en een beweeg- en voedingsplan op stellen.

We gaan samen 8 weken lang 45 minuten samen bewegen waarbij ik jullie ondertussen coach aan de hand van de doelen die we gesteld hebben. (beweegvorm nader te bepalen)

Aan het einde van de drie maanden plannen we een online eindgesprek van 60 minuten en ontvangen jullie een persoonlijk beweeg- en voedingsplan om na deze drie maanden ook zelf, of samen, door te kunnen gaan met bewegen en gezond eten.

Module Large

Duur: 6 maanden, één op één

Gratis kennismakingsgesprek

Intake gesprek online van 60 minuten waarin we je intake-formulier, je eet- en beweegdagboek bespreken, je doelen gaan bepalen en een beweeg- en voedingsplan op stellen.

We gaan samen 18 weken lang 30 minuten samen bewegen waarbij ik je ondertussen coach aan de hand van de doelen die we gesteld hebben. (beweegvorm nader te bepalen)

Aan het einde van dit half jaar plannen we een online eindgesprek van 60 minuten en ontvang je een persoonlijk beweeg- en voedingsplan om ook zelf door te kunnen gaan met bewegen en gezond eten.