MindfulWalk

Ben jij op zoek naar een unieke ervaring om jezelf intensief te ontwikkelen? Dan is de Mindful Walk cursus iets voor jou! Deze buitengewone training combineert de kracht van mindfulness, ademhalingstechnieken en het bewegen in de prachtige natuur. Terwijl je je focust en beter leert ademen, ontdek je hoe al deze tools niet alleen tijdens wandelingen toegepast kunnen worden, maar ook in het dagelijkse leven. 

Deze unieke cursus heeft nog veel meer te bieden dan alleen een betere ademhaling en ontspanning. Het verhoogt je energieniveau, vermindert stress en zorgt ervoor dat je altijd optimaal kunt genieten, zelfs wanneer je niet aan het wandelen bent!

Droom jij van meer energie, ultieme ontspanning, beweging in de buitenlucht, een hogere fitheid en focus samen met een heldere geest? Waar wacht je nog op? Klik op de onderstaande knop en meld je nu aan!

Ook voor bedrijven bieden wij speciale lunchwandelingen aan of een 3- of 5-wekelijkse cursus op locatie. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Eerstvolgende cursusdata in 2024

Cursus data21-28 mei, 4-11-18 juni van 19.00 tot 20.30 uur
Groepsgrootte:minimaal 4 en maximaal 8 Personen
cursusduur:5x 1,5 uur
Kosten:€129,00
Vrije plekken:7

Andere mogelijkheden:

  • Mindful Walk 3-weekse of 5-weekse met een zelf samengesteld groepje vrienden of familie van minimaal 4 deelnemers.
  • Mindful Walk via een individueel traject op een nader te bepalen data en plek, vraag naar de voorwaarden.
  • Mindful Walk/LunchWalk of workshop voor bedrijven of instellingen, informeer naar de mogelijkheden via onderstaande button.