PowerWalk

Powerwalken is lekker stevig doorstappen in je eigen tempo. Het is een manier van bewegen tussen wandelen en joggen in.Het belangrijkste verschil tussen powerwalken en joggen is de intensiteit. Bij powerwalken houd je altijd één voet aan de grond, terwijl bij joggen beide voeten loskomen van de grond tijdens het rennen. Hierdoor is powerwalken minder belastend voor spieren en gewrichten, waardoor het geschikt is voor mensen die niet willen of kunnen hardlopen. Door gebruik te maken van speciale technieken, armbewegingen en de sterke afzet van je voeten is powerwalken een fijne work-out. Gecontroleerd werken aan je conditie en spierkracht in de buitenlucht binnen jouw eigen grenzen! Powerwalken versterkt je botten en voorkomt hiermee botontkalking, je vermindert de kans op hartkwalen, je bloeddruk wordt verlaagd, het helpt je lichaamsgewicht gezond te houden, verbetert je uithoudingsvermogen, je slaapt beter, het verlaagt stress en spanning, je maakt het geluk hormoon endorfine aan, het verbetert je afweersysteem en maakt je daardoor minder vatbaar voor virussen.

Ik wandel 5 km in een normaal wandeltempo kan ik dan mee doen?

Ja zeker kan dat! In de lessen Start to Powerwalk bouw je je conditie langzaam op en leer je de juiste technieken, hierna kan je, in overleg, aansluiten bij de gevorderden.

Groepsgrootte:maximaal 12 Personen
Lestijd:45 Minuten
Kosten:€58,50 voor 10 lessen 1x per week (13 wk geldig)
€33,00 voor 5 lessen 1x per week (6 wk geldig)
€7,00 per losse les

Lesdagen en tijden:

Maandag 19.15 uur : Gevorderdennog 2 plekken vrij
Maandag 20.00 uur : Start to Powerwalknog 4 plekken vrij
Donderdag 19.30 uur : Gevorderdennog 3 plekken vrij

Wil je graag samen met een vriendin sporten of één op één lessen volgen? Alles is mogelijk in overleg! Neem contact op via onderstaande button!

Wil je je opgeven voor een proefles? Klik ook dan op de proefles-button hieronder.